Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tarbotfilet met mosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

800 gr tarbotfilet
boter
1/2 liter visbouillon
1/8 liter crème fraîche
1/8 liter slagroom
2 eetlepels mosterd
zout, gemalen witte peper
1 theelepel zoetstof (kristalpoeder)
25 gr boter

Bereiden

Kook de visbouillon tot ± 3 1/2 dl in, voeg de
crème fraîche toe en laat het mengsel tot de
helft van de oorspronkelijke hoeveelheid inkoken.
Voeg de slagroom toe en laat de saus op zacht vuur inkoken tot
zij een beetje dikkig wordt.
Voeg naar smaak mosterd, zout en peper en de zoetstof toe.
Verwarm de saus en roer er de boter door.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Almejas a la Marinera I
Kabeljauwschotel met kruidig korstje
Vispotje II
Gegrilde zalm met Spätzli (10 pers)
Filete depescado empapelado (Visfilet in folie)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes